Skip to main content

FOOD PHOTOGRAPHY WORKSHOP

OMG! I can't believe that I really did THAT! I worked so hard on this workshop! For real! I am more than happy to say that it is now ONLINE!

CLICK HERE TO JOIN IN

There is one German and one English version. You can choose which one would be better for you! 
You are going to learn:
- Everything about your camera so you understand how to take pictures
- How to decorate, crate and shoot beautiful food photos
- What to do and what not to do
- How to edit your creations
- The frozen berry secret
... and many more important things!

PLUS: You grow with this workshop! There are going to be new videos every week that will teach you new things!


Comments

  1. I really liked all your recipe Molagootal & Vazhathandu Pachadi, its very tasty and we as a family enjoyed it. Thank you for sharing this recipe with us. I recommend it for everyone to try once its a very amazing.
    Milk Powder

    ReplyDelete
  2. If you want Food Photography London that provides the best photoshoot services at an affordable price then you can visit Eat Drink Flash Company.

    ReplyDelete
  3. Get best Food Photography in london from experienced photographer Miss Maini London. We are serving reasonable cost food photo sessions.

    ReplyDelete
  4. Bright Foody is a food photographer and food stylist based in Northampton. She specializes in lifestyle, editorial, and commercial work. food photography price list

    ReplyDelete
  5. How would you deal with a location thats not that pretty? Take it and then edit it?

    Click here : Thats the problem I’m having! Not a lot of options to take good photos- bad light and not enough space so I have to edit all of my photos

    Thanks
    Clipping Path Company




    ReplyDelete

Post a Comment

I would be very happy if you left a comment :)
Thank you :)

Popular posts from this blog

Nailart für kurze Nägel ♡

Hey meine Engelchen. ♡ Ich versuche so oft wie möglich zu posten... doch leider bin ich sehr im Stress. Tut mir leid. Heute habe ich ein Nageldesign für euch, dass sehr gut für extrem kurze Nägel geeignet ist.  Einzelne Schritte:  1. Base coat auftragen. 2. Gelber Nagellack auftragen 3. Auf dem Mittelfinger die Nase und den Mund aufzeichnen. 4. Mit schwarz zwei Punkte machen (Zeigefinger und Ringfinger) 5. Auf dem Daumen und den Ringfinger rote Punkte (Wangen) machen. 6. Weiße Lichtpunkte ins Auge setzten. 7. Top coat auftragen. Ich hoffe es hat euch gefallen  Bis dann  ♡

Easter Nail Art

Hey meine Engelchen  Bald ist Ostern. :) Freut ihr euch auch so? Bis zu Ostern werde ich ganz viele neue Designs hochgeladen haben ♥ Ich habe wieder richtig Lust meine Nägel zu designen.  Ich habe diesmal noch ein bisschen mit Photoshop gespielt und habe ein kleines Küken gezeichnet. Ist ziemlich schwer ohne Maus, doch letzten Endes hat es einigermaßen gut funktioniert. :)  Verwendet habe ich für meine Nägel einen Base coat (Nagelhärter von p2), Grundierung (beliebige Farbe).  Das sehr gut trocknen lassen! Dann mit einem gut deckenden weiß Eier zeichnen. Dann mit einem dünnen Pinsel Muster nach belieben auf die Eier zeichnen.  Fertig :)  Ich hoffe es hat euch gefallen Bis dann 

VOLVIC GINGER PINEAPPLE RASPBERRY SWITCHEL RECIPE

,,Be a pineapple, stand tall wear a crown and be sweet on the inside''   Ever heard of SWITCHEL? They became very popular this year and it seams like everyone wants to try it now! So I got a recipe for you guys to. So you can recreate this delicious recipe! I made one with  VOLVIC  juicy and it was SO GOOD!  Yield: 2 servings Author: LulusDreamtown Print Recipe With Image Without Image GINGER PINEAPPLE SWITCHEL HAVE YOU EVER HEARD OF SWITCHEL?? I made one with VOLVIC juicy and it was SO GOOD! ingredients: 350ml  @volvic  natural  100g ginger  5 mint leaves  10ml organic lemon juice  30ml Apple cider vinegar  60ml maple syrup  300ml  @volvic  juicy pineapple  instructions: 1. Bring the water to boil.  2. Peel the ginger and slice it. Pour the hot water on the ginger, mint and lemon juice.  3. Let it sit for about 20 minutes. Pour the liquids in a big jar and add apple cider vinegar, maple syrup...